Nataša Bekvalac o problemima u odgajanju ćerke: „Kad Hana bude završila srednju školu, biće veliko slavlje“

natasa bekvalac ig

Pevačica Nataša Bekvalac otkriva kako se snalazi u vaspitavanju svojih ćerki iz različitih brakova izmedju kojih postoji jaz u godinama.

Ona ne krije da postoje problemi, a sa druge strane kaže da čini sve od sebe kako bi naslednice izvela na pravi put.

Natasa Bekvalac Sasa Matic

-Sve bolje, Hana ima 16 godina deca nam idu u istu školu i druže se. Keti ima 5 godina i to je rolerkoster svaki dan. Hanin pubertet ne jenjava, a Keti traži pažnju. Mislim da smo ono najgore prošle i pomirile se, jer smo baš bile u fazi da me nervira od kad ustanem, pa dok ne legnem. Bile smo kao rogovi u vreći, ali sad se vraćamo na staro. Kod mene može dosta toga, samo u granicama normale – rekla je Nataša Bekvalac, koja je gostovala u „Amidži šou“ sa pevačem Sašom Matićem.

Sale, kakav si ti kao roditelj? – pitao je voditelj:

– Mojom decom se bavila supruga i zato su takve kakve jesu, jer s obzirom na to koliko sam se ja bavio njima one bi možda bile i u popravnom domu – rekao je Saša.

Je l’ Hana pokazuje interesovanje ka javnom poslu? – pitao je voditelj.

– Kad Hana bude završila srednju školu, biće veliko slavlje jer trenutno ne pokazuje interesovanje ni prema čemu osim prema jednom lagodnom i ušuškanom životu – rekla je Nataša.

Natasa Bekvalac

Inače, Nataša je nedavno otkrila da li je stroga majka.

Hana ima 16 godina i sada bi došla na moj koncert. Da sam je pitala ranije, ne bi. Pravi se važna. Katja je mala za koncerte i događaje. Hana je ovog leta išla na jedan festival u Beogradu. Podržala sam to. Jako se brinem kada negde Hana izađe. Bitno je da u svakom momentu budem sigurna gde je i šta radi. Uvek se dogovorimo kada će se vratiti. Bitno je da ne ugrožava moje poverenje, tako što će se vratiti pola sata kasnije od dogovorenog vremena. Nisu to velike kazne. Za svaku grešku, postoje i posledice. Nisam stroga, ali udarim gde je najtanja: telefon i izlazak – rekla je Nataša Bekvalac.

(Kurir)

Foto: Instagram,
Autor: Grand