Login/Registracija

Nataša Bekvalac emotivnom objavom otkrila koliko je PONOSNA NA SEBE: „Prolazila sam kroz razne faze“

Ona puni klubove širom Evrope, njeni hitovi broje milionske preglede i slušaju se i dugo nakon objavljivanja, a koliko je velika zvezda, Nataša Bekvalac pokazala je kada je pre dve godine napravila solistički koncert za koji su se karte rasprodale u rekordnom roku.

Ljubav prema muzici i njena publika uvek su joj davali motivaciju da bude još bolja i danas ponosno ističe kako živi svoje snove o kojima je maštala kao devojčica.

Nakon odmora na kome je napunila baterije za letnju sezonu, Nata radi punom parom, a svaki natup u njoj probudi nove emocije o čemu se oglasila i na svom Instagramu.

– Prolazila sam kroz razne muzičke faze u toku svih ovih godina koliko je muzika moj život. Danas, na moje koncerte dolaze i neki novi klinci, neki progovaraju i prohodavaju kraj moje muzike, na koncertima najglasnije su mačke mojih godina, dolaze i oni stariji od mene i oni koji mi mogu biti roditeljji i svi slušaju muziku. Na novom albumu, slušaćete muziku. Muzika. Govor duše– iskreno i iz srca napisala je pevačica i najavila album koji publika željno iščekuje.

……

Nataša se svojevremeno prisetila svog detinjstva i predrasuda sa kojima se susretala.

– Neverovatno, ali sa takvim stvarima se susrećem i dan danas, a to su ta osuđivanja i predrasude, samo sada na mnogo višem nivou. Pa tako kad sam krenula u školu, bila sam dobar đak, jer mi je, naravno, mama učiteljica, govorili su „Pa naravno da je skroz odlična kad joj je mama učiteljica“. To su stvari koje su me jako bolele dok sam bila dete. Jednom mi čak učiteljica nije ocenila rad i tražila da pišem ponovo pismeni iz srpskog, jer je mislila da mi je neko drugi pisao – ispričala u emisiji „Iz profila“.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić