Naše ZVEZDE uživaju na hrvatskom primorju! Omiljana destinacija OPATIJA, sve pršti od LUKSUZA

Kako su za građane Srbije zatvorene mnoge granice u regionu, naše poznate ličnosti pohrlile se ka hrvatskom primorju. Nakon Saše Popovića i Suzane Jovanović, koji poseduju nekretninu u Opatiji i tu provode celo leto, u jadransku Nicu, kako ovaj gradić zovu, uživa i Bane Bojanić sa porodicom.

Crnogoroske plaže folk pevač zamenio je za uživanje na hrvatskoj rivijeri, gde u društvu supruge i tri ćerke već dve nedelje uživa u čistom luksuzu, morskim specijalitetima, ali i ispijanju čuvene istarske Malvazije.

U Opatiji je priredio i rođendansko slavlje,a više o tome možete da saznate OVDE!

……

Još jedna pevačica priuštila je sebi rajski odmor upravo u Opatiji. Dragana Todorović poznatija kao Jana već nekoliko dana objavljuje fotografije sa poznatog hrvatskog letovališta, gde sa ćerkom i suprugom uživa u čistom luksuzu koji nudi hotel u kom su odseli.

……

Vlasnica najbujnijeg poprsja na estradi svojim objavama u minijaturnim kupaćim kostimima budi veliku pažnju pripadnika jačeg pola i dobija pohvale na račun izgleda OVDE!

……

I pevač Dragi Domić spas do vrućine potražio je u Istri, s tim što je kao destinaciju za odmor odabrao Rovinj. 

……

Dragi nije želeo da otkriva sa kim letuje, a sudeći po osmehu na fotografijama na kojima „vešto“ pozira, izgleda da mu je društvo pravi neka ženska osoba koja mu sugeriše kako da se fotka. 

……

Pevač anđeoskog glasa Božo Vrećo takođe je odabrao Istru za odmor, a njegov Instagram profil obiluje umetničkim fotografijama iz Rovinja.

……

Hvar je destinacija na kojoj trenutno boravi tinejdž zvezda i ćerka Mileta Kitića i Marte Savić, Elena Kitić koja svakodnevno obraduje pratioce sa bar jednom fotografijom sa jahte. 

……

Ona je prvo posetila Split sa drugaricama, a nakon toga produžila je do Hvara, gde joj se pridržio i tata Mile!

……

Tata i ćerka jahtom obilaze plaže i uživaju u ispijanju najskupljeg vina, a nedavno su svoje pratioce obradovali i zajedničkom fotkom.

……

Na Hvaru letuje i britanska starleta Danijela Selers koja sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama, letuje sa stilom i uživa u čistom luksuzu koje nudi ovo ostvro.

……

„Odmaram“, glasi poruka koju je Maja Šuput uputila svojim pratiocima na društvenim mrežama. Hrvastska pevačica trenutno boravi u Šibeniku i to u hotelu gde je nekada radio njen suprug.

……

Zagrepčanka Hana Mašić odabrala je Split za odmor, mada je pre toga obišla gotovo celu hrvatsku rivijeru.

„Lepo mi je“, opisala je pevačica svoje letnje dane.

……

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić