Naša pevačica uhvatila muža u prevari, pa pretukla ljubavnicu: “ Uvek je voleo konobarice“

0fa6dcdb139c8bc649503bfc97ca7f72087933f7

Snežana Jovanović Šikica, pevala je na raznim veseljima, a posebno se ponosi pevanjem po kafanama jer kako kaže to je najveća škola života. 

Šikica ne krije da je imala razne situacije pevajući po kafanama, a jednom prilikom pretukla je ženu koja se udvarala njenom mužu i to tokom njenog nastupa u kafani.

f2544f837d9f2d54f27c834fa599f1cac418b590

Kače se konobarice, pa dođe neka nova pevačica, mlađa… Naša kafanska škola, čim uđeš na vrata ja znam koliko ima sati – rekla je Šikica koja je otvoreno ispričala situaciju kada je zbog ljubavi bila spremna na sve.

Meni se deslilo, moj suprug je bio mnogo šaren, on je bio harmonikaš, uvek je voleo konobarice i te devojke koje su dolazile. Jedna je bila tu iz mog kraja, posle fajronta vidim izgubi mi se i muž i nje nema. Mi smo uvek imali po dva harmonikaša i onda ovaj uvek koristi, ostavi harmoniku i samo se izgubi, samo dođe na fajront kad treba da podelimo pare  ispričala je Šikica koje ne krije da je ženu koja je bila sa njenim suprugom tom prilikom pretukla.

sikica 2

Kada je izašla pesma „Ala bi se šikicala“ gorela je zemlja, mnogi smatraju, a i sama Snežana Jovanović Šikica koja je snimila ovu numeru slaže se sa tim rečima. Pevačica je otkrila da je to zaista bilo tako a i prisetila se trenutaka kada je ovaj veliki hit započeo svoj život u kafani.

-Tačno je tako bilo. Pošto sam ja to pevala u kafani, ponekad i malo bezobrazno, meni je rekao Radoje Mitrović Barajevac: „Šikice, Šikicu uzmi, snimi, biće hit“. I tako je bilo – otkrila je Šikica koja je nekoliko godina posle smirti legendarnog harmonikaša i kompozitora odlučila da snimi ovu pesmu koja je postala njena lična karta.

BONUS VIDEO – Ćana o čudnim zahtevima na svadbama:

NE PROPUSTITE I :


Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić