Naša pevačica sa suzama u očima progovorila o pokojnom Šabanu: „Kroz njega sam naučila mnogo“

f0c1160beb64208f5848cc54e44416e93c49043a

Pevačica Zorana Simeunović priznaje da preferira kafane u odnosu na klubove jer kako kaže one imaju dušu. Iako često nastupa, voli da izlazi i provodi se na nastupima svojih kolega i priznaje da je nije lako oterati kući jer je njoj omiljeni deo upravo kraj.

Za mene je kafana romsko veče gde se svira sveJa sam neko ko voli balade da sluša. Moj suprug uvek komentariše kako prvi dođemo i poslednji odemo. Kroz pokojnog Šabana Šaulića sam naučila da uživam u kafani. Kroz njega sam naučila sve te cake u poslu kojim se bavim. Najviše me boli duša što on nije tu i pokojni Mića Nikolić, sve bi bilo mnogo drugačije– ispričala je u emisiji „A sad malo mi“.

3a95fa63f1bcd32e5e8f4bd20e3c9333d5fc25d5

Podsećamo, Zorana je nedavno proslavila svoj 30. rođendan kada je otkrila svoje želje.

– Iskreno nemam nekih preteranih želja u životu, osim da se u nekom momentu ostvarim kao majka. Kako ide, ide, ja sam sve u svemu sasvim zadovoljna. Imam neke normalne želje da su ljudi oko mene zdravi, srećni i nasmejani – rekla je pevačica.

Njen suprug, poznati kompozitor, Steva Simeunović otkrio je šta je poželeo svojoj mezimici.

– Poželeo sam joj srećan život i uspešan. Da sve svoje snove ostvari ili bar veći deo snova. Uvek nam ostane nešto neispunjeno, ali zato i postoji život i nada da će ti snovi biti jednog dana ispunjeni. Znam da ona nije srećna što puni 30 godina, ali Bože moj. Ona je još uvek mlada i život je pred njom, želim joj sve najbolje – rekao je kompozitor.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.