Login/Registracija

Naša glumica se pojavila na televiziji u šestom mesecu trudnoće, pa šokirala priznanjem: „Nisam stigla da se udam“

Capture 64

Mlada glumica Miljana Gavrilović pojavila se pre nekoliko dana u emisiji „Praktična žena“ i svojim izgledom ostavila sve bez daha.

Iako je u drugom stanju treći put i to u šestom mesecu trudnoće, glumica izgleda bolje nego ikada pre. Voditeljka Nataša Pavlović je na samom početku razgovora pohvalila njen izgled, a glumica je priznala da se stomak ipak malo poznaje sada.

Capture 65

-Vidi se malo stomak ovako iz profila, ali sam što se kaže držeća. Tako na selu kada žena pređe trideset godina, ljudi kažu „Držeća ženica“, eto ja sam to sada. Mogu da kažem da se ja sada osećam kao devojka – rekla je Miljana.

Capture 66

Kako sa partnerom ima već dvoje dece i na putu je treće, sve zanima zbog čega se Miljana još uvek nije udala, a njen odgovor će iznenaditi sve.

-Pa nisam stigla da se udam. Ja sve na dve godine po jedno dete i ne stižem da organizujem svadbu. Nije nam to bilo na listi prioriteta do sada. Ja se uvek našalim pa kažem, kad budem rešili koliko ćemo dece imati, osim ako se ne prevarimo, pa dođe još neko drugo. Ja sam htela da napravim svadbu kada deca budu toliko velika da mogu da prisustvuju svadbi, to bi bilo super – zaključila je Miljana.

BONUS VIDEO – Suzana Jovanović o braku sa Sašom i porodici:

PROČITAJTE I:

Foto: youtube,
Autor: A.Milinković