Login/Registracija

Nakon ZAJEDNIČKOG letovanja sa BIVŠIM i SADAŠNJIM, OGLASILA SE dizajnerka i izazvala lavinu reakcija

Veoma često na našim prostorima vest da su bivši supružnici nakon razvoda u dobrom i harmoninom odnosu izaziva šok, posebno kada je u pitanju život javnih ličnosti te ne čudi što je ljubavni život Elene Karaman izazvao lavinu komentara.

Nakon razvoda od Jugoslava Karića sa kojim je bila šesnaest godina u braku, popularna dizajnerka pronašla je ljubav kraj fotografa Dušana. Iako je sa bivšim suprugom ostala u dobrim odnosima veliko čuđenje izazvala je činjenica da sa sadašnjim i bivšim partnerom partnerom boravi na letovanju u istoj kući.

– Naša Ljuta je jedno posebno parče sveta. Često mislim da ovde treperi neka velika tajna u brdima koje nas okružuju. Prosto vlada neka neobjašnjiva energija koja umiruje i čini da se uvek osećam kao da sam baš tamo gde treba da budem- istakla je Elena za „Story“ nakon zajedičkog boravka u kući koju je do detalja opremila sa bivšim suprugom.

Od kada je njeno srce osvojio Dušan Reljin, ćerka Verice Rakočević tvrdi da su im se duše jednostavno prepoznale te da je iz velikog prijateljstva nastala njihova romansa.

– Prepoznali smo se po vibraciji, ako se duše prepoznaju, a ne po izgledu ili priči. U tom smisli srce ne možete da prevarite. Kada vam neko prija bespogovorno to je zato što su se vaše duše srele mnogo pre nego što su vam se oči ugledale. Nisu vam potrebni meseci i godine poznanastva- istakla je dizajnerka koja tvrdi da je sa svima koji su joj važni uspela da ostane u dobrom odnsou bez obzira na njihov trenutni status u njenom životu.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović