Login/Registracija

Nakon vesti da ŠIRI KORONU na nastupima, oglasila se pevačica i jednom slikom svima ZAPUŠILA USTA (FOTO)

Nakon što se pre samo nekoliko dana našla u centru medijske pažnje usled prekida saradnje sa dugogodišnjim saradnikom Acom Lukasom i njihovog novog dueta, pokrenuta je još jedna medijska hajka.

Naime, novinski natpisi kako ova pevačica nastupa uprkos simptomima korona virusa zaprepastili su javnost, a ona je odlučila da stane na put lažnim vestima pa brže bolje uradila test i javno objavila negativan rezultat.

– Kao što sam uvek bila dama, tako ću i odgovoriti ovim lažnim natpisima – samo argumentovano i pravno!– napisala je pevačica u opisu fotke najavljujući zakazane nastupe za predstojeći vikend.

……

Podsećamo, manje od 24 časa nakon premijere novog spota i dueta sa Lukasom, pevačica je rešila da istu skine sa svog Jutjuba kanala i na društvenim mrežama obrazloži ovaj svoj potez.

– Svi vi koji pratite moj rad godinama, znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i da pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pevač prevarna moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pesmi „Svatovi“. Cela ideja projekta je bila moja, kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo od autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa YouTube-a, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove pelepe pesme! Hvala što ste uz mene sve ove godine.

POGLEDAJTE I 

PUKLA TIKVA Selakov zaratila sa Lukasom: „Prevarana sam i moralno i materijalno“

„Nisam bila iz te priče“ Pevačica otkrila zbog čega se RAZLIKOVALA od drugih ZVEZDA GRANDA


Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić