Nakon vesti da je Peđa Medenica hitno operisan, oglasio se njegov kum Endži Mavrić i otkrio šta se zapravo dogodilo

cc11d3c5376827d9bcc4e58bed7dcfde38e1b87a

Sinoć je u medijima odjeknula vest da je pevač i kompozitor Peđa Medenica hitno smešten u bolnicu zbog operacije, a sad se oglasio njegov kum, harmonikaš i aranžer Endži Mavrić.

Domaći mediji su preneli da je Medenica operisao glasne žice i da je zbog toga otkazao sve nastupe koje je imao u narednom periodu.

Kako bi saznali šta se zapravo desilo i kako se pevač oseća nakon operacije, pozvali smo njegovog kuma i dugogodišnjeg saradnika Endžija Mavrića.

Harmonikaš se oglasio za Grand i otkrio je da je njegov kum operisan, ali da nije u pitanju neka ozbiljna intervencija.

-Jeste operisan, ali nije u bolnici. Preneli su da su glasne žice u pitanju, nije tako. Operisao je samo polip, to je zaista rutinska intervencija, blaža čak i od operacije krajnika – rekao je Endži.

Od harmonikaša smo saznali da Peđa sa porodicom trenutno odmara na Zlatiboru, ali se već sutra vraća svojim redovnim obavezama kada je posao u pitanju.

-On je sada na Zlatiboru sa porodicom, sve je u najboljem redu. Već sutra se vraća za Beograd, dogovorili smo se da idemo ručak, pravimo planove i nastavljamo dalje sa radom. Zaista ništa nije ozbiljno kako su neki preneli, hvala Bogu, to je samo rutinska operacija, ništa strašno – zaključio je Mavrić za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković