Login/Registracija

Nakon tragedije u Beogradu članovi grupe „Neverne Bebe“ poslali važnu poruku: “ Da se do dece dopre, razgovara“ (FOTO)

Tijana Sretković trudna

Nakon dve velike tragedije koje su prošle nedelje zadesile Srbiju oglasili su se članovi grupe „Neverne Bebe.

Oni su na svom zvaničnom Fejsbuk nalogu poslali važnu poruku i ukazali na probleme koji u našem društvu postoje već godinama.

-Još pre nekoliko godina poslali smo ovu važnu poruku. Da se do dece dopre, razgovara, da za njih moramo da imamo vremena, da se dobri horizonti otvaraju muzikom, toplinom, emocijama. Da i kada se pojave problemi, mi, odrasli smo tu da ih sa najmlađima rešavamo zajedno – napisali su u saopštenju i dodali:

– Nemamo šta drugo već da svoju misiju nastavimo, stegnemo srce, prigrlimo najmilije ali i neznance, i naučimo nešto na svojim greškama. Svaki naš stih, svaka naša nota će i dalje biti u službi ljubavi i nade da će lepota i umetnost spasiti možda ne svet, ali naše duše sigurno.

Capture 30

Podsetimo, prva stravična tragedija dogodila se kada je učenik osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ u sredu u ranim jutarnjim časovima upao u školu sa pištoljem, ubio čuvara i osam učenika. Samo dan kasnije, Srbiju je zadesila još jedna tragedija kada je u noći mladić u okolini Mladenovca ubio osam ljudi.

U videu pogledajte šta su naše poznate ličnosti poručile nakon tragedije u Beogradu.

Foto: Z.K.Munja/Facebook,
Autor: A.Milinković