Login/Registracija

Nakon svadbe Goca Božinovska održala lekciju snajki: „NE SME TO SEBI DA DOZVOLI!“

Nakon svadbe sina Mirka i njegove izabranice Bojane Rodić, pevačica Goca Božinovska ne skida osmeh sa lica. Iako je strepela da li će sve proćo baš kao što su mladenci zamislili, sada može da se opusti i uživa.

Mnogibi reki da je Goca svekrva kakvu bi svaka snajka poželela budući da se u odnos novopečenog bračnog para nikada ne meša, iako je nakon venčanja napravila izuzetak i Mirkovoj supruzi udelila nekoliko korisnih saveta.

– Ne volim da sugerišem nikome i da se mešam u tuđe odnose. Bojanu sam posavetovala samo da bude pametna i da čuva svog muža i brak. Rekla sam joj da u kući treba da bude kako ona kaže i dokle god bude tako, brak će joj biti dobar. Mislim da sam ja bila previše fina i nisam dobila ništa, rekla sam joj da to sebi ne dozvoli, nego da gleda sebe i svog muža i decu – istakla je pevačica.

Čini se da porodica Šijan živi pravu bajku koju će uskoro dodatno ulepšati dolazak naslednika.

– Bojana trenutno nema osećaj da je u drugom stanju. Radi sve isto kao i kada nije bila trudna. Iznerviram se kada podigne dete, pa idem za njom i otimam joj Zorana da ga spusti- objasnila je Goca koja se trudi da svaki trenutak provede sa malim Zoranom za koga tvrdi da je izuzetno nestašan.

– Naučila sam ga da me mazi i kaže mi: „Mala baka“, a onda on viče: „Mala ba, mala ba“. Ne zna lepo da me pomazi, nego me udara, zaboli me glava koliko me udari – ispričala je kroz osmeh.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović