Login/Registracija

Nakon što joj je sin ispao u „Zvezdama Granda“ pevačica poručila „On ima svoje dostojanstvo!“ (VIDEO)

Sin poznate folk pevačice Nele Bijanić, učestovao je u aktuelnoj sezoni „Zvezda Granda“ međutim nije imao sreće u četvrtom krugu kada je ispao iz takmičenja. Nelu smo sreli na snimanju jedne Grandove emisije kada smo je pitali kakvi su joj utisci nakon Oliverovog učešća.

– Oduševljena sam s obzirom da je stigao do osmine finala i kako volim da kažem iz sobe je došao na pravu zmijsku scenu. Da sam ja sada na početku i da treba da dođem na ovu scenu ni malo mi ne bi bilo lako, ali sam ja tu da maksimalno to podržim i usmerim- rekla je za Grand Online.

Pevačica ističe da je ponosna na sina koji je oduvek bio poslušno dete, a danas je izrastao u čoveka sa stavom što smatra bitnim faktorom u životu- Volela bih da sve majke na svetu imaju decu kao što je moj Oliver, on ima svoje dostojanstvo i svoje ja što je jako bitno– objasnila je Nela.

S obzirom da je Olivera publika upoznala u „Zvezdama Granda“ , ona ne krije da postoji mogućnost da u biskoj budućnosti čujemo i njihov zajednički duet.

-Svi me to pitaju u poslednje vreme, priča se o tome nešto se krčka ali ni da, ni ne. Život me je naučio da kažem nikad ne reci nikad, tako da verujte mi ništa ne znam, ali bilo bi simpatično čuti duet majke i sina– objasnila je Nela.

Ceo intervju pogledajte u videu.

……

PROČITAJTE I

Pevačica se brčka u moru dok joj se sin trese na sceni “Zvezdi Granda“!

Ova pevačica ima 50 godina i ne libi se da pokaže svoje MOĆNO TELO u bikiniju (FOTO)

Foto: Z. K. Munja / Instagram,
Autor: S. Čumić