Login/Registracija

Nakon što je pokorio Ameriku, Bubi ide na još jednu turneju: „Ovo je najbolji period u mojoj karijeri“

6a0da99e31bb0184ca878f19bac7b2b6ab85a398

Jedan od najomiljenijih učesnika muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Ermin Redžić Bubi, radi punom parom, a ova godina mu je donela velike i uspešne koncerte ne samo u regionu, već i u čitavom svetu.

On već neko vreme boravi na američkoj turneji na kojoj je oborio sve rekorde posećenosti u klubovima u kojima je nastupao, a pevač ističe da je ovo možda najbolji period u poslovnom smislu od kada je počeo muzičku karijeru.

Pevač će u decembru prvi put nastupititi u Kanadi, gde nastavlja sa turnejom koncertima u Torontu i Vancouveru, a binu će deliti sa proslavljenom muzičkom zvezdom Hankom Paldum.

IMG 20221201 WA0005

-Ovo je možda najbolji period u mojoj karijeri. Pevam uživam, družim se sa prijateljima u Americi. Slede i koncerti u Kanadi, zaista mi je velika čast što ću pevati sa takvom zvezdom kao što je Hanka- rekao je on.

Nakon velike turneje, Bubi konačno sprema i iznenađenja za publiku, pa je tako u planu nova pesma koju je on sam napisao, ali i mnogi drugi projekti koje pevač za sada drži u tajnosti.

37c952b601e6f05569e04369a3fbcefcba987026

Kako važi za velikog zavodnika, Ermin je nedavno za naš portal otktio sve detalje iz ljubavnog života i priznao kada će stati na ludi kamen.

-Da me devojke ne opsedaju, verovatno bih se do sad skrasio s jednom, ali ne žurim. Kad osetim da sam naletio na pravu ima da se ženim na Grandovoj sceni, to će biti pravo veselje pod budnim okom javnosti – rekao je on jednom prilikom za Grand.

Foto: Z.K.Munja/Darko Runjić/Instagram,
Autor: A. Milinković