Login/Registracija

Nakon SMRTI SUPRUGA, Nikolina Pišek u STRAHU ZBOG ĆERKE: „Moram da je ZAŠTITIM OD BIOLOŠKOG DEDE“

Iznenadna smrt supruga Vidoja Ristovića, život njegove voljene Nikoline Pišek pretvorila je u pravu dramu. Iznenadne osude i iznošenje šokantnih detalja iz njenog života usledila su od strane njenog svekra, a popularna voditeljka do sada se „branila“ ćutanjem.

– Dogovorila sam angažman koji će biti u Beogradu, ali za mene povratka u Beograd nema jer je moje dete upravo krenulo u drugi razred. Ne bih da dovodim ćerku u opasnost u blizini dede pomračenog uma. Zaređale su se loše situacija, ali to je život i naučila sam da se pomirim sa usponima i padovima. Smenjuju se periodi dobrih i loših događaja – istakla je Nikolina.

Nesreća koja je zadesila voditeljku i njenu ćerku Sofiju Unu bila je ogromna, a jedini životni moto kojeg se Nikolina čvrsto drži je sreća i mir njene dece.

– Vidoju je sreća njegove dece bila na prvom mestu. Ja sam ostala kao neko ko će to da osigura, a druge osobe odlučile su da bol pretvore u mržnju i želju da unište one koji su ostali. Težak je teret pao na mene, s obzirom na to da je Vidojev otac, na žalost, pomračenog uma, u Uni i meni pronašao neprijatelja. Moram da budem stena o koju će se sve njegove loše namere razbiti. Ja moram da zaštitim ćerku na najbolji mogući način od svega, pa i od njenog biološkog dede- priznala je voditeljka.

Na žalost, svedoci smo da nas teške životne situacije ojačaju, a Nikolina je odlučila da mržnja ne bude njena vodilja, već da energiju usmeri na porodicu i karijeru, a posebno mlađu ćerku koju je gubitak oca zaštitnika potpuno skrhao.

– Proživela sam više nego što sam mislila da mogu. Međutim Bog ne daje nikome više od onoga što ne može da preživi. Sad je samo pitanje ko će i kako nastaviti sa svojim bolom. Ja ne mrzim nikoga. Ne praštam i neću da oprostim. Mogu da shvatim da je najteže suočiti se sa sopstvenim demonima jer ako niste dovoljno jaki za to odlazite u destrukciju. Želim da se klonim bilo kakve toksične komunikacije sa svekrom, kao i njegov pokojni sin koji je u stan ulazio na sporedni ulaz da ga ne bi sreo, ali svekar neprekidno pokušava da me uvuče u komunikaciju. Mentalno bolesnog čoveka zaista žalim, kao i činjenicu da je poslednje godine života odlučio da provede u mržnji- rekla je za „Story“.

Podsetimo, Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek preminuo je pre četiri meseca u četrdeset i četvrtoj godini života. Vidoje Ristović bio je cenjeni istoričar umetnosti, a lepu voditeljku oženio je 2013. godine u Monte Karlu.

Njihova ljubav krunisana je naslednicom koju su dobili već godinu dana nakon što su se zakleli na večnu ljubav. Ristović iz prvog braka ima ćerkicu Mateu, a sa Nikolinom Unu Sofiju koja sada ima osam godina.

POGLEDAJTE I

PRIZOR SA NOVOG GROBLJA SLAMA SRCA: Supruga i ćerke u suzama, majka SLOMLJENA

Foto: Instagram/ Dragan Mujan,
Autor: J. Jović