Nakon smrti supruga jedan GEST vratio joj je OSMEH na lice: „Taj poziv je došao u mom NAJVEĆEM BOLU“

Iako njen muzički put nije bio ni malo lak, pevačica Milena Plavšić može se pohvaliti uspešnom karijerom dugom nekoliko decenija, a nedavno je kao kruna njenih pevačkih dostignuća stigao poziv koji je usrećio u teškom momentu njenog života.

– Jedan poziv me je prijatno iznenadio i došao je u mom najvećem bolu kada je trebalo da se malo nasmejem, pa makar i silom prvo. Pozvali su me i rekli da su odlučili u Zagrebu da mi izdaju trostruki CD, kao jednu veliku nagradu i jedno veliko priznanje, za moj verni rad i tiraže. Tako da sam se ja prijatno iznenadila i nisam mogla da odbijem. Tada nije prošlo ni četrdeset dana od kada mi je suprug preminuo, ali zaista sa ovim su mi povratili osmeh na lice- istakla je pevačica, te dodala da je uz njene najveće hitove na CD-u dobila i poklon knjižicu sa njenom biografijom.

092c7799d54ade6b28729ab434312cfc4d4483a3

Mnogi pevači koji su već decenijama na estradnoj sceni porede današnje vreme sa onim kada su oni počinjali, te je i Milena dala svoj sud i priznala kome je teže da se izbori za popularnost i hitove, kojima se ona itekako može pohvaliti.

– Danas je pevačima sa jedne strane lakše, jer ima mnoštvo programa, ali sa druge strane je i teže jer ih ima mnogo. U ono vreme nije bilo baš takmičenja, ali ko je došao do televizije značilo je da je nešto vredeo. Tada su se ploče snimale uživo sa orkestrima, tako da nije bilo tada danas pevate jednu strofu, a prekosutra drugu, već znate ili ne znate, odmah se snima cela ploča- objasnila je Milena u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

af7910ca5b04c18d840b2138ee1212c03f1e1607

POGLEDAJTE I

 Otac joj NIJE DAO DA PEVA: “Donela sam mu HONORAR NA UVID, imala sam 14 godina“

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović