Login/Registracija

Nakon skoro 40 godina braka, ZORICA OTKRILA ŠTA JE NERVIRA KOD KEMIŠA: „Godinama GUNĐAM“

Uz veliki rad, trud i želju, Zorica Brunclik, iako je imala teško detinjstvo, dotakla je zvezde i ostvarila karijeru na kojoj joj mnoge kolege danas zavide.


Osim na svoj uspeh, Zorica je ponosna i na svoju porodicu i supruga Kemiša koji joj je oduvek bio ogromna podrška i životni partner.

Neki smatraju da ljubav u braku godinama izbledi, ali njih dvoje su dokaz da su srodne duše zauvek zaljubljene, ali koliko god oni bili primer idealnih supružnika postoje neke stvari koje Brunclikovu nerviraju kada je njena druga polovina u pitanju.

– Ne gasi svetlo uopšte po kući. Ko šta radi, ja samo idem i gasim svetlo za njim. Ja samo gunđam, on govori kako zaboravlja. Pa ne može godinama da zaboravlja, isti je problem i danas- otkrila je pevačica, koja je imala zanimljiv odgovor na pitanje šta nega nervira.


– Ja sam savršena. To morate njega da pitate (smeh)- šaljivo je rekla ona.

Uprkos, malim zamerkama, oni nikada nisu želeli drastično da menjaju jedno drugo što smatra da je ključ za uspešan odnos.


– Nije se ni on promenio. znate vi se zaljubite u nekoga takav kakav je i sad hoćete da ga menjate, pa to onda nije ista osoba u koju ste se zaljubili. Iz dosade želite da menjate nekoga, mi nismo jedno drugom nešto zamerali da bi se menjali, ali smo se prilagođavali. Eto ja više od 30 godina gasim svetlo i gunđam- objasnila je Zorica.

BONUS VIDEO


Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić