Login/Registracija

Nakon SKANDALA koji su joj priredili Ljupka priznala: „NIJE MI DOBRO, O ČEMU SE RADI?“

Poznato je da su spletke, zamke i saplitanja samo deo estradne scene, sa kojima se susrela i pevačica Ljupka Stević kojoj je uklonjen nov singl sa Jutjub kanala samo nekoliko sati nakon objavljivanja.

– Da li sam se nekome zamerila, ne znam, da li mi neko želi zlo, ne verujem da im poretebe jer ja nikome ne želim zlo. Nadam se da će sve uspeti da se reši, inače pesma je simblično objavljena baš na moj rođendan, u vreme kada sam se rodila. Nije mi dobro šta su mi uradili. Primorana sam da izađem javno i kažem „O ćemu se ovde radi?“ Na pravni način će se ovo rešiti- otkrila je pevačica.

Ova situacija posebno je zabolela pevačicu budući da je i poslednji atom snage uložila u snimanje pesme i novog spota zbog čega se pre samo nekoliko dana onesvestila na nastupu.

– Još uvek se nisam oporavila od snimanja spota, prosto mi je opao imunitet i držala sam neki dijetu, nisam jela i opao mi je imunuitet. Tri, četiri dana nisam jela, pila sam samo neke sokiće, a mnogo sam putovala i radila. Tako da sam završila u hitnoj, nisam uspela tu noć ni da nastupim, ali dva tri dana nakon toga sam se apsolutno razbolela. Mada sada su tu vitamini, lepo ručkam, spot je završen pa mogu slobodno da se vratim na onu svoju kilažu- priznala je Ljupka, te poslala važnu poruku:

– Ne bih nikome savetovala da mršavi na nezdrav način kao ja, eto dovela sam i svoje zdravlje u pitanje tako da i dalje se borim. Opao mi je skroz imunitet.


Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović