Login/Registracija

Nakon sestrinog gostovanja u emisiji, Edita ponovo PRETI: Haos se nastavlja (FOTO)

Nekoliko dana nakon što je isplivao snimak na kojem se rođene sestre Edita i Indi tuku na sred ulice, strasti se ne smiruju.

Sestre Aradinović su se nekoliko puta oglašavale povodom ove situacije, a Edita se sada obratila pratiocima na Insatgramu.

-Jeri znate? Sve ću vi gi prebijem po prsti, samo se vi igrajte sa monomnapisala je pevačica.

Podsetimo, jutros je Indi u „Novom jutru“ ispričala šta se zapravo desilo.

-Ovde me baš dobro nabada. Nemamo problem sa emocijama, mi se glasno bijemo, čupamo, kidamo, makljale, ali to su zaista emocije. A ovo se dešava u svačijim životinjama, ali o tome ćute, kriju… Edita je ovde čisti bokser, stav Kneleta. Ozbiljna je bila frka. Oko telefona, nisam očekivala da će do ovoga doći, nije ni Edita. Jadna moja majka kroz šta je prošla, ona je carica – rekla je i dodala:

-Mi smo rođene sestre, ali ne neprijatelji. Ništa loše ne mogu da kažem protiv nje. Mi nismo tako vaspitane, možemo da ne razgovaramo privatno, mi opet ne bismo pljuvale jedna po drugoj. To je vid nevaspitanja, to je iznad porodice. Rođenu sestru ne mogu da ogovaram, mogu da joj kažem u lice. Mi se tako volimo, to je deo naše ljubavi. Ljubav je kad si žrtva, transparentan- poručila je Indi.

Foto: Instagram,
Autor: A.M