Login/Registracija

Nakon RAZVODA pevačeva bivša u novoj ljubavi, on PORUČIO: „Treba ostati ŠMEKER“

Frontmen grupe „Magla bend“ Vladan Savić nedavno se rastao od supruge Jovane Jocić što je šokiralo javnost s obzirom da je među njima sve delovalo idealno.

Nakon što su dali saopštenje za medije i potvrdili da su se razišli, Vladan je otvorio dušu i otkrio sve detalje njihovog sadašnjeg odnosa.

– Uprkos rastanku Jovana i ja funkcioišemo super, bez loše energije. Nedavno smo ćerkici proslavili rođendan i mama je preuzela organizaciju, ali smo se konsultovali oko svih bitnih stavki. I u rođendanskoj čestitki koju sam objavio na Instagramu optpisao sam nas oboje, jer ko je uz dete ako ne mama i tata?- objasnio je pevač.

Jedini fokus im je sreća naslednice Anđelije zbog čega se oboje trude da joj omoguće bezbrižno odrastanje te je imao niz saveta za roditelje koji su se rastali.

– Teško je ishendlovati, ali dešava se, pa nije smak sveta. Kada je najteže treba ostati šmeker i gospodin. To je poruka za sve tate! Ako i pomislite da iz sujete uradite nešto loše, znajte da to nije dobro za vas, a ni za vašeg bivšeg partnera, ni za dete, ni za vaše porodice. Spustite loptu i počnite novi život, drugačiji. Bogati ste, imate decu, dajte im pravu energiju koju ćete i vi imati samo ako sa bivšim partnerom izgradite dobar odnos. Deca sve osete, a nisu kriva i ne zaslužuju da trpe- poručio je Vladan.

Iako je pevačeca bivša nedavno priznala da je uplovila u romansu sa Italijanom, Savić detalje svog ljubavnog života, poučen dosadašnjim iskustvom, ne želi da otkriva.

– Trudiću se, da koliko je u mojoj moći, privatnost odvojim od karijere. Nisam siguran koliko ću u tome uspeti, ali daću sve od sebe, a da li je rano za nove ljubavi? Pa nikad ni za šta nije rano, niti kasno. Sve je onako kako nam je na životnom putu zacrtano, pa se treba prepustiti i živeti- rekao je za „Hello“.

POGLEDAJTE I

Pevač nakon RAZVODA potražio stručnu pomoć, dok njegova bivša već LJUBI DRUGOG

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović