Login/Registracija

Nakon raskida veridbe ZVEZDE GRANDA, oglasila se njegova 18 godina starija verenica: „VIŠE SAM MU BILA MAJKA“

Vest da su nekadašnja zvezda „Granda“ Stefan Petrović Kosmajac i pevačica Dušica Ikonić raskinuli veridbu, juče je odjeknula kao bomba u svim medijima. 

Iako je portal Grand Online prvi u celosti preneo pevačevu izjavu da više nisu zajedno, u drugim medijima su se pojavile brojne spekulacije, pa smo kontaktirali pevačicu kako bismo čuli i njenu verziju priče. 


– Iskreno da vam kažem, izrevoltirana sam mnogim objavama, jer vidim da se pominjem u negativnom kontekstu. Svoje ime sam gradila isklučivo na osnovu svog pevanja, a ne na skandalima. Ja sam majka i nečije sam dete, i nisam zvezdetina da bi neko pljuvao u medijima po meni. Moje ime je ukaljano i kalja se i dalje. Ako je Stefan hteo da skrene pažnju na sebe, mogao je da kaže da smo se rastali u prijateljskim odnosima. I sama sam mu rekla da ostajemo prijatelji i da ću uvek biti tu za njega- istakla je Dušica na početku razgovora za Grand Online i dodala: – Nije Stefan taj koji je ostavio, već sam ja ta koja je ostavila.


U pojedinim medijima pojavila se i Stefanova navodna izjava da ona i nije bila za njega, budući da je starija 18 godina, a sad je rešila da prokomentariše njihov odnos. 

– Slažem se da je to prevelika razlika u godinama. To i nije bila veza, već neka vrsta prijateljstva. Mi smo bili više prijatelji, više sam mu bila majka nego što sam mu bila voljena osoba, verenica. Iskreno da vam kažem, nisam ni znala da će se ta veridba dogoditi, stvarno je bila iznenadna – iskrena je Dušica koja u poslednja dva dana ne može da se odbrani od poziva novinara. Kako kaže, u ovom trenutku medijska hajka joj ne treba. 

– Izgubila sam oca pre šest meseci, pobedila opaku bolest, jedva spasila majku, a i sebe od korone. Pored svih tih problema, ja i dalje nemam skandale, niti želim da na taj način dobijam medijsku pažnju, tako da veliki pozdrav za sve i srećan Božić. Volite se ljudi, ne sudite i ne širite mržnju – bila je jasna pevačica. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić