Login/Registracija

Nakon PREDRASUDA zbog njene UDAJE pevačica tvrdi: „Sada je sve drugačije“

Pevačica Zorana Simenunović nakon što je uplovila u estradne vode i objavila album prvenac ne krije da se teško privikla na sve što njena profesija sa sobom nosi.

– Treba mi vremena za sebe, na promociji sam se krila u toletu (smeh) .Uglavnom savetovana sam da se ne menjam uprkos svemu i da ostanem jedno veliko dete koje i jesam, da se trudim da ne prihvatam mnoge stvari ka srcu koje mogu da utiču na moje raspoloženje- istakla je pevačica.

Mnogi pevači tvrde da je sujeta svakodnenica koja vlada na estradnom nebu, a sa tim se složila i Zorana koja je to osetila na svojoj koži.

– Iskreno, ja sam oduvek želela da budem deo te bare što bi se reklo. Nisam ni na početku očekivala podršku ljudi jer što se manje nadaš manje se i razočaraš. Svesna sam da kolege ne podržavaju danas jedni druge kao nekada. Danas svi gledaju da ugroze druge i da prave spletke- rekla je bez dlake na jeziku.

Ipak ono što je najbitnije uspela je da se izbori sa predrasudama nakon udaje za kompozitora Stevu Simeunovića, ali otkrila i da li ima onih koji ga obaveštavaju o svakom njenom pokretu.

– Na početku su ga svi obaveštavali, ali i obrnuto. Mada je sada sve drugačije, znamo kakve su nam navike, ko je gde i sa kim. Ipak nismo mi u takvom braku gde mora sve da se javlja. Kada dođemo kući uz kaficu opušteno porazgovaramo o tome kakoje kome pritekao dan- ispričala je Zorana.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović