Login/Registracija

Nakon POMIRENJA sa bivšim VRATILA se na scenu, fanovi ubeđeni da je nova pesma AUTOBIOGRAFSKA

Ljubavni život pevačice Jelene Gerbec pre dve godine punio je novinske stupce, a sve zbog razvoda od bubnjara Vladana Đorđevića sa kojim ima ćerku. U međuvremenu, bivši supružnici su se pomirili, a pre osam meseci njihova porodica postala je bogatija za još jednu devojčicu. 


– Mi se jesmo razveli sudski, ali smo i dalje venčani u crkvi, a ja samo to pred Bogom i priznajem – rekla je prošle godine kroz smeh i dodala da se ni malo ne kaju što su svom braku dali još jednu šansu. 

-Nekako mi se čini da nam je trebala ova pauza, i da nam neki lupi šamar i ćušku i pokaže gde smo pogrešili. I karantin je uticao na to. Neku su se u istom razveli a mi se eto pomirili – istakla je nedavno, a sada se na velika vrata vratila na scenu, i to ni manje ni više nego pesmom „Uzmi mi srce“ za koju fanovi misle da je autobiografska.


„Uzmi mi srce, uzmi mi sve, jedan je život, dođi što pre da još jednom ljubav probamo, zajedno pod nebom hodamo“, glase stihovi njenog novog singla koji je juče ugledao svetlost dana, a za koji su mnogi ubeđeni da govori o njenom pomirenju sa bivšim suprugom. 

Bilo kako bilo, pesma je već na prvu kupila publiku, te se i dalje nižu komentari da je ovoga puta ubola pravi hit.

„Bravo, Jeco! Bravo vuče“, „Ovo zvuči kao nekad Južni vetar, svaka čast“, „Deluje kao pesma Dragane Mirković od pre 20 godina, oduševljena“, „Pesma je odlična, sigurno će biti hit“, neki su od komentara na pesmu koju možete da poslušate u nastavku. 

Podsetimo, pevačica je nedavno pokrenula novi trend među koleginicama i izvadila silikone, a zašto se odlučila na ovaj korak pogledajte OVDE!
Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić