Login/Registracija

Nakon operacije spreman za nove radne pobede: Peja otkrio kada počinje snimanje emisije „Pesmom za dušu“ (FOTO)

Voditelj Grand televizije Zoran Pejić Peja pre više od mesec dana opreisao je srce kada su mu ugrađena tri bajpasa. On trenutno odmara na Zlatiboru, a sada se oglasio na društvenim mrežama i otkrio kada nastavlja snimanje emisije „Pesmom za dušu“.

Peja se potpuno oporavio nakon operacije i više od mesec dana je odmarao u svom domu gde je po savetima lekara pratio tok lečenja.

Iako je on bio spreman još pre nekoliko nedelja da se vrati pred televizijske kamere, doktori su ga savetovali da sačeka još malo kako bi potpuno spreman mogao da se posveti poslu.

Peja se danas oglasio na društvenoj mreži Instragram i obradovao je gledaoce Grand televizije lepim vestima.

-U ponedeljak krećemo od 20 časova, budite uz nas kao i do sada u velikom broju – napisao je voditelj uz sliku na Instagramu.

Podsetimo, Peja se pre nekoliko dana oglasio za Grand i tom prilikom nam je otkrio kako je protekla operacija i kako je napredovao period oporavka.

-Evo prošlo je više od mesec dana, osećam se super, rane su sve zarasle, redovno idem na kontrole. Skoro sam izvadio konce, a posle toga sam išao na kontrolu kod doktoke Emilije. Kontrolišu i srce, ali i sve ostalo, meni su ugrađena tri bajpasa, doktori su zadovoljni i ide sve super. Oporavak se skoro završava i 27og počinjemo sa snimanjima i radom, krećemo sa emisijama – rekao je on za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković