Login/Registracija

NAKON KUKNJAVE DA SE UGOJILA, pevačica pokazala MIŠIĆE: „Možeš sve što hoćeš“

Da je Marina Visković u ozbiljnom treningu uverili smo tokom leta kada su nam padale vilice od njenih izdanja u kupaćim kostimima.

Iako se nedavno požalila da se ugojila, kao i da je telo zapustila zbog letnje turneje i brojnih obaveza, mi to nismo primetili.

Međutim, kao i svaka žena želi da sve bude savršeno te se odmah po povratku u Beograd bacila na naporne treninge i rigoroznu ishranu.

Kada neko ima telo poput nje rezulati su brzo vidljivi te se odmah pohvalila svojim mišićima i izvajanim oblinama putem društvenih mreža.

Marina je pozirala u kupaćem kostimu i odlučila sebe da motiviše kako bi joj vežbanje lakše palo.

– Dobro jutro Viskozo kraljice! Ti možeš sve što hoćeš- nasmejala je sve.

Inače, od kada je teretana postala njena druga kća Marina se trudi da i svoje pratioce, sa kojima deli sve, motiviše da počnu da treniraju

– Redovno treniram i preporučujem svima da bez obzira na to kojim se poslom bave obavezno odvoje makar pola sata dnevno i vežbaju. Konstatno sam u teretani, obožavam da idem na boks, to mi dođe kao jedna vrsta terapije, pa se moji prijatelji često našale sa mnom i pitaju me da li se spremam za Olimpijske igre. Ne bih mogla da zamislim život bez treninga i sigurno da bih se osećala lošije- istakla je Viskovićeva.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović