Login/Registracija

Nakon incidenta sa Bjelom, Gaga Antonijević ISPRIČAO SVOJU STRANU PRIČE! U sukob se umešala i OVA GLUMICA

Tema koja danima ne prestaje da intrigira javnost jeste nemili događaj sa Niškog filmskog festivala tokom kog je glumac Dragan Bejlogrlić fizički nasrnuo na reditelja Predraga Gagu Antonijevića.

Mišljenja javnosti o ovom događaju su podeljena, ali dok sud ne donese odluku nakon saslušanja obe strane i tada prisutnih svedoka, reditelj Antonijević gostovao je na Prvoj televiziji i ispričao svoju stranu priče.

– Fizički se osećam okej, snimao sam glavu, i snimiću opet. Prosto čovek mora da pazi sad jer zbog hematoma postoji mogućnost pojave tromboze. Psihički sam jako loše. Događaj je bio jako sraman i poražavajuć, bez moje ikakve krivice- rekao je on u Jutru.

 Na pitanje voditelja da li su istinite tvrdnje da je Antonijević provocirao Bjelogrlića tokom večeri, reditelj odgovara- Nikakav kontakt sa njim nisam imao. Svako ko to kaže laže. Prvi kontakt na festivalu je bio kada je nasrnuo na mene. Ja sam ceo taj dan bio na vikendici. Ti koji to tvrde pokušavaju da opravdaju taj njegov akt- izjavio je on a onda ispričao kako je izgledao sam napad.

-Nisam ga video jer sam bio okrenut na drugu stranu. Kada sam se okrenuo, mislio sam da je konobarica jer sam video belu majiu a onda sam i video pesnicu. To je bio kukavički čin. Opsovao je Daru (film “Dara iz Jasenovca“), psovao mi majku, vikao da će da me ubije.


U medijima su se takođe pojavile i informacije da je glumica Katarina Radivojević prethodno “huškala“ Bjelu na Antonijevića jer joj je reditelj otkazao angažman u seriji “Ubice mog oca“- Ne znam da li je zbog toga ljuta na mene ili je nešto drugo u pitanju. Prvo je vikala “Nemoj“ a onda je rekla “I ja bih ga ubila“. Ni sa njom nemam kontakt od druge sezona “Ubica“. Izgleda da su dosta popili- ispričao je Predrag.

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: T. Bogavac