Login/Registracija

Nakon crnogorskog primorja popularni glumac zapalio na BALI: “Ovo sebi retko PRIUŠTIM“

Pre nekoliko dana ekipa našeg portala srela se oči u oči sa glumcem Milošem Bikovićem na crnogorskom primorju, gde se provodio sa kolegama i prijateljima, da bi se nakon toga vratio u Beograd.

Međutim, prestonica Srbije bila je samo kratak povratak obavezama, i usputna stanica na konačnu destinaciju odmora, egzotični Bali.

Miloš se na svom Instagramu pohvalio serijom prelepih fotografija i pokazao u kakvom luksuzu uživa, ali od mnogobrojnih opcija koje pruža rizort u kome je odseo, njemu je najviše prijao jednostavan doručak na plaži uz izlazak sunca.


 Rađanje dana se teško razlikuje od zalaska sunca. Na izgled su isti, ali po osećaju koji izazivaju dijametralno se razlikuju. Izlazak sunca ređe srećemo. Taj momenat meditativnog pokoja, molitvenog bdenja između podsvesti i svesti vrlo retko sebi priuštim. Zato su za mene ti momenti tako dragoceni- napisao je on u objavi na pomenutoj društvenoj mreži.

Kako je za vreme boravka u Crnoj Gori primećen bez devojke Ivane Malić, mnogi pretpostavljaju da je odmor sa njom počeo baš sada na Baliju.

POGLEDAJTE I:

Miloš Biković UHVAĆEN na crnogorskom primorju: IZNENADIĆE VAS U ČIJEM DRUŠTVU JE SEDEO (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac