Login/Registracija

Najveći kritičar estrade Mili Čolić, bez dlake na jeziku “Štitim mali broj ljudi- Brenu, Bekutu i Karleušu“ (VIDEO)

Milivoje Mili Čolić, po struci novinar i tvorac bloga “Estradanje“, važi za jednog od najvećih kritičara poznatih ličnosti, a gotovo nijedan događaj na estradi ne može da mu promakne.

Na društvenim mrežama ga nazivaju bezobraznim, ljubomornim i neostvarenim a on voli da kaže da je ostvaren u svojoj neostvarenosti i dodaje da to sve ide u rok službe.


Ipak, postoje osobe koje kod njega imaju određeni kredibilitet pa su samim tim “zaštićene“- Lepa Brena, Jelena Karleuša, Ana Bekuta, Nikola Kovač i Danica Krstić. Nije to ne znam ni ja kakav vid zaštite, nisu one zaštićene od mog mišljenja, ali imam veliko poštovanje prema njima. Ima JK materijala za kritiku, svako ga ima. Ali pored toga što sam subjektivan, Jeleni bih rekao nešto što joj zameram u razgovoru, a ne bih pisao o tome– rekao je Mili u emisiji “Grand magazin“.


Voditeljka Maja Nenadić želela je da čuje od kolege novinara i mišljenje o tome zašto Seka Aleksić i Beki Bekić pevaju dečije pesmice, na koje je Mili već imao komentar ranije- Nemoć države je u tome što nemamo razvijen dečiji program. I ti i ja smo odrasli u drugo vreme kada smo imali dečije emisije i pesmice. Lepo je što su se ova dva umetnika odlučila da pevaju pesmice za decu. Sa druge strane, smešno je. Malo mi je čudno da prepodne budeš slon i gramofon a uveče se kuneš u kurvu. Nekako mi ne ide to jedno sa drugim. Ako želiš da praviš sadržaj za decu, onda moraš da umiriš sadržaj za odrasle– objasnio je Čolić.
Foto: Instagram/Youtube,
Autor: T. Bogavac