Login/Registracija

NAJVEĆI HIT Seja Kalača bio namenjen OVOJ PEVAČICI i evo kako bi ZVUČAO DA GA JE SNIMILA (VIDEO)

Pevačica Olja Bajrami dugo se nije pojavljivala u medijima do momenta kada je odlučila da se aktivira po pitanju snimanja pesama.

Ono što je neobično jeste da nije izbacivala svoje pesme već obrade već postojećih, a preokret u karijeri dogodio se nakon covera pesme kolege Ivana Kurtića.

Usledili su pozivi za gostovanja po najvećim dikotekama u Srbiji kada je Olja shvatila da bi u ovom trenutku njena karijera trebalo da ide u tom smeru- obrađivanja velikih hitova.

– Evo sada sam snimila jednu obradu koju sam dobila od Raleta na poklon. To je pesam Seja Kalača “Da li si me volela il’ nisi“ i mnogo mi je drago i počastvovana sam što mogu omladini baš ja da prezentujem tu pesmu– rekla je Olja.

Ono što je uvek izazov jeste da se neka muška pesma prilagodi ženskom izvođaču i vokalu i obrnuto, ali u slučaju ove pesme to nije ni moralo da se radi.

– Pesma je u originalu bila napisana za ženskog izvođača tako da sam ja dobila radnu dozvolu. Pesma je bila od Indire Radić ali onda je uzeo Sejo Kalač- objasnila je pevačica.

Pesmu je pre snimljenog covera uvrstila u svoj repertoar i kada je videla reakcije publike na nju odmah je nazvala Raleta da proveri da li je neko već obradio.

– Rekla sam mu da bih želela da pesma bude moja i tako se sve desilo, dobili smo dozvole i eto– ispričala je ona u “Grand paradi“.

Poslušajte kako bi pesma približno zvučala da ju je otpevala Indira:

Autor: T. Bogavac