Login/Registracija

Najtraženiji pevač na veseljima otkrio zbog čega ga publika toliko voli: „Moram da budem malo aktivniji“

youtube/grandparada

Pevač Radosav Begović poznatiji kao Roki postao je jedan od najtraženijih pevača kada su u pitanju privatna veselja i slavlja.

Nema dana da ne nastupa negde, pa je tako svoj diskografski rad ostavio po strani, jer ne stiže da se posveti tome zbog nastupa.

Na nekoliko godina obraduje publiku novim pesmama, a skoro svakog meseca snima popularne kavere koji su ga proslavili pre nekoliko godina.

On je gostujući u emisiji „Grand Parada“ otkrio zbog čega je napravio pauzu u snimanju pesmama, i priznao kako se snalazi sada kada ima puno veselja i nastupa.

-Bilo je tu svega, puno se radilo, evo sada sam snimio novu pesmu, pa rekoh da doođem kod vas. Možda bi trebao malo da sam aktivniji po tom pitanju, ali nije loše ni ovako – kaže pevač.

youtube/grandparada

Mnogobrojna publika na društvenim mrežama komentariše svaki njegov nastup, a dobio je i epitet „Doktor za dušu“. Pevač priznaje da mu prija ova laksava titula i otkriva da mu je najdraže da radi na privatnim veseljima.

-U principu tu ima svega, a da li sam ja doktor za dušu, to će publika proceniti nakon ove moje nove pesme – zakčljučio je pevač u emisiji „Grand Parada“.

Foto: youtube/grandparada,
Autor: A. Milinković