Login/Registracija

NAJSEKSI FUDBALERKA, pevačica dobila nikad jači kompliment: „Bila bi najskuplja sličica u albumu“

O fotografijama pevačice Tamare Dragić sa terena ovih dana gore društvene mreže, a sve zbog fudbalskog dresa, ali i gesta kojim je oduševila svoje pratioce.

Nekadašnja stjuardesa i učesnica „Zvezda Granda“ objavila je nekoliko fotki sa humanitarne utakmice za Natašu Nedić, koja boluje od retkog i veoma agresivnog karcinoma grlića materice, a komentari za njenu humanost, ali i izgled na terenu i dalje se nižu.

-Danas smo svi kao jedno disali i igrali za Natašu i profesionalci i mi malo manje profi, ali sa podjednako istim žarom i željom da podržimo Natašu u životnoj utakmici – napisala je pevačica u opisu fotki u fudbalskom dresu.

Lepa Tamara oduševila je sve humanim gestom, ali posebnu pažnju izazvao je upravo njen vitki stas u dresu, ali i sjajno fudbalsko umeće koje je pokazala na terenu.

-Šta kažu profesionalci, imam li potencijala? – upitala je pevačica svoje pratioce, a duhovoti i komentari podrške i dalje se nižu.

Bila bi najskuplja sličica u albumu za razmenu na Terazijama -glasi jedan od kreativnijih odgovora.

Ima i onih koji smatraju da je prevazišla sve domaće fudbalere i da je ona naš Ronaldinjo.

Tamara je iskoristila svoju popularnost na društvenim mrežama i pozvala svoje pratioce da podrže akciju prikupljanja sredstava za Natašino dalje lečenje.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić