Najluksuznija putovanja poznatih: Ko zimuje tradiconalno na Tajlandu, a ko je imao tajno venčanje na ostrvu? (VIDEO)

Dok se mi u zemlji borimo sa naglim temperaturnim promenama, brojne poznate ličnosti spas od hladnoće pronašle su u dalekim tropskim krajevima, luksuznim hotelima i prelepim plažama. 

Većina je ove zime birala Dubai, ali ima i onih sa dubljim džepom koji su posetili Tajland, Zanzibar, Maldive i slične destinacije. Uživajući u pravom tropskom raju, tirkiznom moru, plažama sa belim peskom naše zvezde pravile su nam zazubice na društvenim mrežama, najčešće hvaleći se čistim luksuzom.

001f83c73d3ef95e5e1416e4549c54399b9a39c7

Da li prate modne trendove ili imaju isti ukus ne znamo, ali je očigledno da su fotografije sa čuvenom Burž Kalifom u Dubaiju i vožnje između bungalova na Maldivima bile neizbežne. Neki su sebi priuštili i više od jednog putovanja, pa nije bilo lako ispratiti da li su se poznati brčkali u nekom od evropskih mora ili svetskih okeana.

Ekipa našeg portala potrudila se da vam i videom dočara sve skupocene destinacije koje su posetile poznate ličnosti, otkrije ko se kako provodio i sa kim, kao i ko je na jednoj od dalekih destinacija krunisao vezu brakom.

Sigurni smo da ćete uživati!

Foto: Privatna arhiva/ Instagram,
Autor: K. Stanković