Login/Registracija

„NAJGORE je kad je žena imala SAMO JEDNOG MUŠKARCA“, Zlata Petrović nikad otvorenije o svom ljubavnom životu, dotakla se i sina Jovana

O svom turbulentom ljubavnom životu, Zlata Petrović je uvek otvoreno govorila, a pripadnici sedme sile zatekli su je na snimanju jedne emisije kada je govorila o tome kako joj se udvaraju muškarci, ljubavnim kombinacijama za jedno veče, svojoj prošlosti koja i dalje intrigira javnost, ali i sinu Jovanu, koji je poslednjih meseci takođe u žiži interesovanja zbog navodnih ljubavnih odnosa s njenim mlađim koleginicama.

– Moje ljubavno stanje je nikakvo. Trenutno nemam emotivnog partnera, ali to tako biva kada si zadovoljan na ostalim poljima. Uvek mora nešto da fali i da žulja. Nikada nisam krila svoje partnere, pa ne znam zašto je moj ljubavni život toliko zanimljiv. Kad ga imam, kažem, kad ga nemam, ćutim i trpim – rekla je kroz smeh Zlata, i priznala da ne bi imala problem da uđe u ljubavni odnos sa znatno mlađim muškarcem.

 U ljubavi pravila ne postoje i niko ne treba gleda godine. Ne bi mi smetalo da nađem dečka koji je mlađi od mene, pa sve i da je mlađi deset godina. To što sam starija, ne znači da sam za bacanje – rekla je pevačica, i otkrila da nema ništa protiv se*s-kombinacija budući da je iz takve veze dobila sina Jovana.

 Zašto da osuđujemo seks na jednu noć ako nekome to prija. Svako je gospodar svog života. Pa i ja sam s Pejom prvu noć legla u krevet, bila je kombinacija i mi smo dobili dete, a kasnije postali muž i žena. Pravila ne postoje. Volim ljude koji znaju dosta i prođu sve. Najgore je kad je žena imala samo jednog muškarca – navela je Petrovićeva, pa priznala da željno iščekuje unuče.

 Sin Jovan je mlad, ima tek 22 godine. Da se ja pitam, oženila bih ga odmah. Volela bih da budem tu kad dobije bebicu i da mu pomognem. Ne bih se mešala u njegov izbor čak ni da je starleta jer i postoje predrasude i prema nama pevačicama – završila je Zlata.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić