Najbolji prijatelj Džeja Ramadanovskog otkrio veliku istinu o pevaču: „Sve je radio protiv sebe“

dzej foto munja 1

Jedan od Džejevih najboljih prijatelja bio je Miodrag Mića Sovtić, koji je sa pokojnim pevačem prošao brojne životne situacije.

Zajedno su odrasli na Dorćolu o kome su uvek govorili sa ponosom i osmehom.

– Mi koji smo odrasli ovde, koji smo rođeni mislimo da je to privilegija. Dorćol je sam po sebi specifičan, ljudi su specifični. Mi se znamo ovde generacijama, ko je rođen ovde, znamo ko je ko, imamo neki normalan odnos, tako da sve to pravi sliku tog nekog kraja. Držimo do toga da je to naš kraj, i mislim da smo zbog toga specifični u odnosu na druge delove grada. Recimo, tada onaj ko je ošišan do glave, ko je istetoviran, taj je izašao iz zatvora, a danas su svi ošišani i istetovirani, pa ne znaš da li su muzičari, fudbaleri ili kriminalci -istakao je Mića, a potom se prisetio poznanstva sa pokojnim Džejom.

– Pa mi smo se upoznali još kao klinci u kraju, išli smo u istu osnovnu školu. Ja sam malo stariji od njega, i tu kroz neko druženje… On kad se pojavio u kraju, uvek je plenio, kad ga vidiš odmah bi ga zagrlio. Nosio je leptir mašnu, imao je svoj instrument koji je lupao. Išao je od ćoška do ćoška, i u svakom ćošku je bio koncert. Svi su ga voleli, svi su ga zvali ‘ajde, ajde’, tako da je on još tada bio poznat. Mi smo se tu po kraju družili, a moj i njegov prvi kontakt je bio u školskom dvorištu, oko neke tuče, ja sam ga odbranio, pa smo se zbližili i počeli kasnije da se družimo. On je oko četvrtog ili petog razreda otišao u Vaspitno popravni dom, ali ne zato što je pravio probleme, već zato što je bio prepušten ulici. Razvedeni roditleji, živeo kod babe i dede, a takva je socijalna služba bila tada, čim ne ideš u školu, odmah te vode u dom. On je u tom domu i odrastao. Ovde je nekada bio bilijarski sto, pa smo gledali na prozore kad ovi mangupi završe da uđemo, jer nismo smeli da ulazimo kad su oni tu. Džej je tu uvek bio sa nama, ali i oni su ga voleli. Često im je pevao, kad nije imao instrupent lupao je u oluke, a oni bi mu kupili čokoladice „Životinjsko carstvo“ – istakao je on.

dzej FOTO MUNJA1

Budući da je ona najbolje poznavao Ramadanovskog, otkrio je da je Džej bio najbolji za druge, a po sebe najčešće loš.

-Radio je sve protiv sebe. Za druge je bio… Uvek je oko sebe imao 20-30 ljudi, bio je jedan od najvećih kavaljera koje sam znao, to je non-stop, ručkovi. večere, zimovanja, letovanja. Znao je da zakupi hotel i pozove sve svoje prijatelje i drugove, koga god da sretne on ga pozove sa sobom. Prošli su mu milioni kroz ruke, a na kraju je završio u iznajmljenom stanu, i bukvalno je plaćao kiriju. To je njegova priča, takav je bio – poručio je Miodrag u emisiji „Amidžu šou“, kako prenosi Kurir.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako izgleda lift u domu Didi Džej

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović