Login/Registracija

Nadica Ademov u pohodu na estradni tron najpre OSVAJA TIK- TOK

Folk pevačica, Nadica Ademov ovih dana uveliko priprema svoj prvi album za koji se očekuje da pomeri granice na muzičkoj sceni, a koliko je u tome odlučna pokazala je na snimanju prvog spota za pesmu „Kraljica“.


Ekipa vrhunskih stručnjaka predvođena Dejanom Milićevićem upotpunjena je glavnim glumcem, zvezdom tik-toka Jovicom Vasićem, koji je javnosti postao poznat i kao najlepši komunalni radnik u regionu, te je jasno da je mlada zvezda odlučna da pokori i društvene mreže.

– Jovica me je inspirisao otkad sam ga videla, jer je dečko koji je isključivo zahvaljujući svom talentu i harizmi uspeo da se bez ikakvih protekcija probije i postane poznat. U njegovoj životnoj priči prepoznala sam svoju, jer se i ja od malena talentom i radom borim za sebe i svoju porodicu, i zato sam Dejanov predlog da se pojavi u spotu dočekala sa oduševljenjem. I sam spot govori o čoveku koji se probija kroz život do vrha, te sam već u startu bila sigurna da je on pravi čovek za to, a kada smo se upoznali i kada sam videla koliko je normalan i skroman momak, potpuno sam oduševljena – rekla je Nadica, dok je Jovica priznao da je imao tremu.

– Postao sam poznat po tome što sam bio originalan i svoj, a ovo je prvi put da je pred mene stavljen glumački zadatak, te sam osećao nervozu zbog odgovornosti. Ali, na kraju, mislim da je sve ispalo kako treba a publika će dati konačan sud – zaključio je on, a na kakve će reakcije spot kao i ceo album naići znaće se sredinom maja za kad je zakazana promocija projekta.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: S. Čumić