Nadica Ademov se vraća na estradu samo pet meseci nakon porođaja (VIDEO)

Nadica Ademov proslava 1

Pevačica Nadica Ademov vraća se na scenu nakon pet meseci od porođaja, a novu pemu premijerno će predstaviti ove subote u „Zvezdama Granda“.

Iako je prošlo malo vremena od kada je na svet došla njena nasledica Melina, pevačica je spremna da se ponovo posveti poslovnim obavezama u punom kapacitetu.

nadica ademov izasla iz porodilista

Nadica Ademov se vraća na estradu nakon porođaja

Osim ove pesme, koju će publika imati priliku da čuje i subotu, Nadica je pripremila još iznenađenja, a o tome čitajte na našem portalu u narednim danima.

-Posle najlepše pauze, u subotu premijerno za vas nova pesma “Kukavice” u “Zvezdama Granda” od 21h na RTV „Pink“, kao i na YouTube-u. Vreme je da se vratim vama dragi moji, sa onim što vi najviše volite od mene. Emotivna balada koju sam pre malo više od godinu dana najavila sa Banetom Opačićem. Neću vam ništa više otkrivati, a ubeđena sam da će vam se nastup posebno svideti. Očekujem vaše iskrene utiske i od srca sam zahvalna što ste uvek tu uz mene – napisala je ona.

Podsetimo, Nadica je nedavno govorila o majčinstvu, a tom prilikom je otkrila da li joj neko pomaže oko čuvanja naslednice.

Capture 6 28

Pa najlepša jeste, nije najteža, ali teška jeste pomalo, pogotovo za nekoga ko je mlad kao jaAli dobro, tu je moja majka, tu je svekrva, pa pomažu. Damir pelene ne menja, ali ponekad daje dohranu. Stvarno imam pomoć od njega, mislim da je onako tata za primer – rekla je pevačica.

BONUS VIDEO – Nadica Ademov o ćerki

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković