Nada Topčagić rekla ISTINU O MILOŠU BOJANIĆU pa podržala Nedu Ukraden: Ako se pomaže, mora svima da se pomogne! (VIDEO)

Do ovog intervjua nismo ni pretpostavili da je pevačica Nada Topčagić paničar!

Bila je iskrena o svojim emocijama kada je reč o korona virusu, pa nam ispričala gde je provela vreme karantina i koliko se plašila da se ne zarazi: ,,Bila sam na Tari sa suprugom, i bilo mi je fino jer imam tamo dosta prijatelja, i nekako je širina tamo. Ali, bojala sam se, osećala sam se kao da nas nešto vreba, pa sam tokom noći od straha i budila supruga. Pila sam i bromazrpam da bi mogla zaspati“.

537e78293593dee25e637f1ec6180a6e55f91b73

Ispričala nam je i da se po prvi put rodila ideja da kuću u Boki Kotorskoj proda: ,,Pričala sam sa porodicom o tome, i mislim da nema potrebe da više držimo tu kuću tamo, vidite da ni ne možemo da uđemo u Crnu Goru i ko zna šta će biti“.

Nada je nekim potezima pokazala da je veliki prijatelj svojim kolegama pa je tako za vreme vanrednog stanja Milošu Bojaniću poslala jagnje i još neke namirnice. Ono što ju je naljutilo jeste Miloševa izjava da mu je poslala pola jagnjeta pa mu je putem nas poslala poruku: ,,Miloše bilo je celo jagnje a ne pola!“

1a9bdef299e02b652a7eefc8e71e5a9fcc1096b8

Kako su pripadnici estrade bili na velikom finansijskom udaru tokom pandemije virusa, jer nastupa nije bilo, mnogi su se požalili da ušteđevinu nemaju, pa zatražili pomoć od države. Jedna od njih bila je pevačica Neda Ukraden, koju je javnost osudila zbog tog poteza, dok je Nada bez pogovora stala na koleginicinu stranu i objasnila zašto se mora svima pomoći: ,,Evo pitajte Amadeus bend..Da li su radili negde a svi imaju porodice. Ne traži Neda za sebe, već za svoje muzičare. Ako se pomaže, mora se pomoći svima. Pa ne moraš svima dati 30.000 daj 15“ bila je iskrena Nada.

Za kraj nam je otkrila i kakve su reakcije na novu pesmu ,,Lomio me ovaj život“ koja je kako Topčagićeva kaže “šlag na njenoj torti“ u karijeri…


Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac