Login/Registracija

Nada Topčagić o Zlatanovom pozivu: „SPUSTILA BIH MU SLUŠALICU kada bi me pozvao! (VIDEO)“

Čuveni hit „Jutro je“ vratio se na velika vrata kada se  Zlatan Ibrahimović pojavio na prestižnoj italijanskoj muzičkoj manifestaciji Sanremo uz melodiju pomenute pesme.

Malo je reći da je Nada Topčagić oduševljena, a ovih dana pokrenule su se i priče da je fudbaler pozvao da dođe u goste kod njega.


Upitali smo pevačicu da li je to istina, a ona je za Grand.Online portal odgovorila – To pišu mediji. Koliko je verovati medijima. Ovog puta se ne bih oglašavala i ne verujem da je to stvarno. Ja i da se sretnem sad sa Ibrahimovićem, ne znam kako bih se ponašala. To bi mi bilo strašno.

Pesma je nastala pre više od trideset godina, i mada njena popularnost ne jenjava s godinama, Nada smatra da je gest proslavljenog ffudbalera, najveća nagrada u njenoj karijeri.

– Ja sam vlasnica ovog čuvenog hita, ali on je ujedinio celu Jugoslaviju. To što je on uradio, to niko nije uradio – rekla je ona i dodala  da ne zna kako bi reagovala kada bi je Zlatan zaista pozvao.

– Ja bih se odazvala. Ne znam, samo kada bi rekao: „Nado, ovde Zlatan Ibrahimović“, zanemela bih, možda bih spustila slušalicu. Ne znam kako bih se snašla. Ozbiljno vam kažem. Znate li vi ko je Zlatan Ibrahimović? Da je to Mesi, da je Ronaldo, ne bi to imalo nekog odjeka. Ali ovo je on, toliko je omiljen, toliko ga svi vole da to nije normalno. Za mene je on najbolji fudbaler – istakla je ona za Grand.Online portal.

Ceo intervju poslušajte u videu ISPOD!

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: K. Stanković