Login/Registracija

Na sceni MEGA RIBA, u kući prava domaćica! Pevačica se pohvalila kako STAVLJA ZIMNICU

Verovali ili ne, estrada je prepuna dama koje osim što su uspešne u svom poslu mogu da se pohvale i sjajnim veštinama u kuhinji, a kako je došlo doba godine kada se stavlja zimnica nekolicina njih je objavila i koliko je angažovana na tom polju.

Pevačica Dragica Zlatić odavno nas je navikla na svoje kulinarske sposobnosti, a kada ode u svoj rodni Čačak neretko se lati varjače te sprema specijalitete za celu porodicu, a kada su u pitanu praznici i obeležavanje slave, prva je i glavna kuvarica. Tako je i ovog puta poseta porodičnom domu bila sa razlogom.

-Došla sam i tati da ukiselim kupus- napisala je ona uz snimak svoje predivne kuće, a mnogi su se zapitali kome li je to još kiselila kupus.

Inače, Dragica je nedavno progovorila o odnosu sa ocem, koji nije bio sjajan tokom njenog odrastanja, pa iskreno podelila svoje strahove vezane za njegovu budućnost.

Otac mi je uvek bio prek, strog, prznica, nedostajala mi je njegova ljubav. Ali evo sad kako prilazim kući, svaki put se uplašim. Jako je star i bez obzira kakav naš odnos bio do sada, jako će mi teško pasti kada jednog dana budem ostala bez njega– ispričala je tada.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac