Login/Registracija

Na probi sa Miletom Kitićem pred spektakl u Sofiji, pevač samouveren: „Sve me žene vole“ (VIDEO)

Legenda narodne muzike Mile Kitić održaće 20. septembra veliki solistički koncert u Sofiji. Ekipa Granda imala je danas priliku da prisustvuje generalnoj probi pred ovaj spektakl, a pevač nam je otkrio sve detalje.

-Ja idem često u Bugarsku i radim po klubovima, a svake dve, tri godine radim Armec Arenu. To je mesto gde me ljudi vole i gde mi je dobro, malo je koncert stres i obaveza, ali hoću da počastim i da ispoštujem one ljude koji ne mogu da dođu u klubove. Očekujem da je sve dobro, koliko čujem, javili su mi da je sve na svom mestu i radujem se tome – rekao je Mile za Grand.

Nakon spektakularnog koncerta Jašara Ahmedovskog na Tašmajdanu, orkestar pod upravom Endžija Mavrića pratiće i Mileta u Bugarskoj. Harmonikaš ne krije da mu je drago što je dobio poverenje od tako velike zvezde, a priznaje da su oni stari saradnici.

-Idemo iz spektakla u spektakl, Mile je moj stari saradnik. Imamo i novu pesmu „Ostavljen i sam“ koja je nedavno izašla i koja je fenomenalno krenula. Veliko je zadovoljstvo i za mene, ali i za ceo orkestar što imamo čast, zadovoljstvo i poverenje od Mileta da pratimo takav jedan spektak kao što je koncert u Areni u Bugarskoj – kaže Endži, a Mile dodaje

-Ja sa Endžijem dugo godina radim, sarađujemo i ne operećujemo se puno. Znam da neće biti nikakvih problema, to je kao običan nastup.

Pevač priznaje da mu je posebno zadovoljstvo što je sve ove godine miljenik publike širom regiona i sveta, a posebno u Bugarskoj.

-Ja stvarno radim svuda, Bosnu, Hrvatsku i tako dalje, Evropu da ne pričam. Bugarska je jedno specifično tržište, oni imaju neke pevače koje vole. Neki su možda ovde najveće zvezde, a tamo ne prođu ili obrnuto. Međutim, mene stvarno Bugari vole, na kraju krajeva ne bi me zvali da nije tako. Raduje me to što oni slušaju našu muziku mnogo, a posebno me raduje što pevaju sve moje pesme, atmosfera je ista kao da pevam u Tuzli.

Na samom kraju razgovora pevaču smo preneli poruku od našeg čuvenog fotografa Zorana Kuzmanovića Munje koga je zaimalo da li Mileta žene više vole u Bugarskoj ili u ostalim državama.

-Ma mene sve žene vole, ko ne bi voleo Mileta, pozdrav za Munju naravno, šalimo se malo, ali vole me žene – zaključio je on za Grand,a ceo intervju sa probe pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO – Mile Kitić o porodici i karijeri:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: A.Milinković