Na probi sa Miletom Kitićem pred spektakl u Sofiji, pevač samouveren: „Sve me žene vole“ (VIDEO)

Legenda narodne muzike Mile Kitić održaće 20. septembra veliki solistički koncert u Sofiji. Ekipa Granda imala je danas priliku da prisustvuje generalnoj probi pred ovaj spektakl, a pevač nam je otkrio sve detalje.

-Ja idem često u Bugarsku i radim po klubovima, a svake dve, tri godine radim Armec Arenu. To je mesto gde me ljudi vole i gde mi je dobro, malo je koncert stres i obaveza, ali hoću da počastim i da ispoštujem one ljude koji ne mogu da dođu u klubove. Očekujem da je sve dobro, koliko čujem, javili su mi da je sve na svom mestu i radujem se tome – rekao je Mile za Grand.

DSC03257

Nakon spektakularnog koncerta Jašara Ahmedovskog na Tašmajdanu, orkestar pod upravom Endžija Mavrića pratiće i Mileta u Bugarskoj. Harmonikaš ne krije da mu je drago što je dobio poverenje od tako velike zvezde, a priznaje da su oni stari saradnici.

-Idemo iz spektakla u spektakl, Mile je moj stari saradnik. Imamo i novu pesmu „Ostavljen i sam“ koja je nedavno izašla i koja je fenomenalno krenula. Veliko je zadovoljstvo i za mene, ali i za ceo orkestar što imamo čast, zadovoljstvo i poverenje od Mileta da pratimo takav jedan spektak kao što je koncert u Areni u Bugarskoj – kaže Endži, a Mile dodaje

-Ja sa Endžijem dugo godina radim, sarađujemo i ne operećujemo se puno. Znam da neće biti nikakvih problema, to je kao običan nastup.

Capture 45

Pevač priznaje da mu je posebno zadovoljstvo što je sve ove godine miljenik publike širom regiona i sveta, a posebno u Bugarskoj.

-Ja stvarno radim svuda, Bosnu, Hrvatsku i tako dalje, Evropu da ne pričam. Bugarska je jedno specifično tržište, oni imaju neke pevače koje vole. Neki su možda ovde najveće zvezde, a tamo ne prođu ili obrnuto. Međutim, mene stvarno Bugari vole, na kraju krajeva ne bi me zvali da nije tako. Raduje me to što oni slušaju našu muziku mnogo, a posebno me raduje što pevaju sve moje pesme, atmosfera je ista kao da pevam u Tuzli.

Na samom kraju razgovora pevaču smo preneli poruku od našeg čuvenog fotografa Zorana Kuzmanovića Munje koga je zaimalo da li Mileta žene više vole u Bugarskoj ili u ostalim državama.

-Ma mene sve žene vole, ko ne bi voleo Mileta, pozdrav za Munju naravno, šalimo se malo, ali vole me žene – zaključio je on za Grand,a ceo intervju sa probe pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO – Mile Kitić o porodici i karijeri:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: A.Milinković