Login/Registracija

Na pragu sedme decenije priznaje da NIKADA nije imala nijednu INTERVENCIJU, razlog će vas NASMEJATI do suza

Decenijama važi za jednu od najlepših žena na estradi i niko ne bi rekao da pevačica Zlata Petrović uskoro puni šezdeset godina!

Iako bi mnogi pomislili da su njena lepota i negovana koža rezultat raznoraznih estetskih intervencija, Zlata to demantuje i objašnjava da nikada ništa na sebi nije radila.

Zamislite da odem na botoks sa ovim mojim obrazima, kako bi izgledala? Pa užasno! Meni to ne stoji inače bih stavila, ali nemam problem sa borama. Nikada nijednu iglicu i intervenciju imala. Ja samo poradim sa svojim mozgićem– rekla je Zlata.

Kako je već najavila da ulazi u sedmu deceniju života, pevačica otkriva i da li će poput njenih brojnih koleginica napraviti gala žurku za jubilarni rođendan.

– Ne znam gde ću biti. Možda odem negde sa decom, da otputujemo zajedno ali svi imaju svoje obaveze. Naći ćemo način kako ćemo provesti taj dan- dodala je pevačica.

Samim tim što ne odlazi kod plastičara i drugih specijalista za estetske intervencije, Zlata daje do znanja da se ni malo ne plaši starenja i da sa srećom dočekuje godine koje tek dolaze.

– Ako neko ima samopouzdanja to sam ja. Ja sam mala i dinamitna žena, može se tako reći- dodala je pevačica za Grand news.

POGLEDAJTE I:

NEKO KAFIĆ, NEKO IGRAONICU, A NEKO HOTEL: Pogledajte ko su najuspešniji ugostitelji među estradnjacima (VIDEO)

RETKO KOJA BI PRIZNALA: Zlata Petrović otkrila koliko vremena joj je trebalo da ZAVRŠI U KREVETU sa Pejom!

Autor: T. Bogavac