Login/Registracija

NA OVOME MU SVI ZAVIDE: Grandov voditelj kod Kristiana Ronalda (FOTO)

Voditelj Granda Siniša Medić rešio je da ovog leta po treći put poseti mesto koje je na njega ostavilo neverovatan utisak, ostrvo Madeira, gde je sve u znaku proslavljenog fudbalera Kristiana Ronalda.

Bliži se kraj leta i početak nove televizijske sezone zbog čega je Siniša želeo da sebi priušti putovanje za pamćenje i napuni baterije za predstojeće obaveze u Grandovom studiju.

Obilazak neverovatne prirode i brojnih znamenitosti samo su deo njegove letnje avanture, čemu svedoče i nestvarne fotografije.

Iako nije prvi put na ovom ostrvu, Ronaldov muzej uspeo je ponovo da ostavi utisak na Sinišu Medića koji je imao prilike da vidi sve čuvene trofeje najpoznatijeg fudbalera.

Voditelj nije krio koliko je očaran onim što je video, međutim uspeo je da izdvoji najdražu fotografiju, a to je ona pored Ronaldove bronzane biste.

Kako ni mi nismo ostali ravnodušni na set fotki sa ovog luksuznog putovanja, odmah smo kontaktirali Sinišu Medića kako bi sa nama podelio prve utiske.

– Mnogo toga sam obišao i video. Između ostalog obišao sam i Ronaldovu kuću, zapravo mesto gde je njegova kuća nekada bila. Tu je sada samo parking, ali se u blizini nalazi stadion na kome je on igrao i napravio svoje prve korake na terenu. Posebno simpatično je to što se tu nalazi njegova velka fotografija kada je bio mali, u dresu, sa fudbalskom loptom. Inače ovo je siromašniji deo ostrva, a ja sam obišao i onaj drugi, gde me je priroda i vegetacija bukvalno očarala. Mada, moram da kažem da mi je posebno drago kada vidim decu i mlade ljude koji se tu igraju sa loptom sanjajući da postanu jednog dana slavni, baš poput Ronalda- istakao je za Grand Online.

Ali ako je sudeći po društvenim mrežama, osim dugih šetnji i izleta, Siniša je stigao i da odmoru uživajući u kupanju, sunčanju, luksuznim restoranima i dobrim vinima.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: J. Jović