Login/Registracija

NA MUCI SE POZNAJU JUNACI Pevačica otkrila na šta je sve verenik bio spreman zbog nje: „Prehranio nas je“

Od početka svoje ljubavi pevačica Ivana Krunić i njen sadašnji verenik Bane Čolak prošli su teške trenutke i osude budući da mnogi nisu verovali u njihovu ljubav.

Ipak, uspeli su da pobede sve predrasude i danas nakon dve godine zajedničkog života tvrde da su zajedo jači od bilo koga.

-Samo velika ljubav i poštovanje, kada to izgradiš ništa ne može da te pokoleba i uništo. Prošli smo veliku muku u rijalitiju i posle toga. Ali sada ako krene neko na nas, to je kao biciklom na Rusiju. Kada sam shvatila da ga volim odmah sam znala da će on biti moj muž jednog dana- ispričala je Ivana ne skidajući osmeh sa lica.

ivana krunic i bane colak

Iako mnogi vrde da ljubav i posao ne treba mešati, Ivana ne mari za takve komentare te je upravo svog dragog izabrala za menadžera.

-Do sada se nisam time bavio, ali kada sam video sa su njeni prethodni menadžeri, pojedini naravno, bili nesposobni, bilo mi je krivo da Ivana koja je takav vokal ne radi punim kapacitetom. Dovoljno je da je ljudi samo čuju i da je zovu i sledeći put. Ona je ozbiljan talenat i svašta ima da pokaže na sceni samo joj teba prostora. Bogu hvala sve ide kako treba i ja sam neko ko je stao iza nje- istakao je Ivanin verenik.

Međutim, nije sve oduvek bilo med i mleko. Ivana i Bane ne kriju da su zajedno prošli i one manje lepe trenutke koje su njihovu ljubav učinile mnogo čvršćom.

Kada je bila korona dešavalo se da imamo hiljadu dinara u džepu, ako je i toliko bilo. U tim trenucima mi se Bane pokazao kao veliki muškarac, kao neko ko jednog dana može da bude stub porodice. Latio se poslova koji su daleko od onoga što bi smeo fizički da radi jer ima problema sa nogom, ali je ipak to preuzimao na sebe. Odlazio je da radi i u tom periodu mene i moje prehranio. U najgorem periodu mi se najbolje pokazao- priznala je ponosno pevačica.

274347353 314213487353390 413101371487167787 n
Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović