Muzički spektakl na moru: Pejović ukrstio glas sa Goranom Karanom, Rozga oduševila stasom i glasom, publika u transu (FOTO,VIDEO)

IMG 0949

Nakon spektakularnog nastupa i dočeka Nove godine na Beogradskom sajmu prošle noći, Aco Pejović nastavlja i večeras u istom ritmu i svojoj publici prirediće nezaboravanu žurku u Crnoj Gori.

Aco Pejović je jedan od najpopularnijih izvođača narodne muzike, koji je zadužen da uvek atmosferu dovede do vrhunca, te nikako niste pogrešili ako ste reprizu Nove godine dočekali u Petrovcu.

Sjajnu atmosferu upotpunila je i Jelena Rozga, jedna od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima, koja je večeras otvorila veselo veče i nastupila pre Pejovića, te zapevala neke od svojih najvećih hitova.

PHOTO 2023 01 01 23 38 57 2

Nakon što je Pejović izašao na binu u jednom trenutku na sceni mu se pridružio i sa njim ukrstio glas Goran Karan što je publika dočekala sa oduševljenjem.

PHOTO 2023 01 01 23 38 57 1

Za ovaj jedinstven muzički događaj tražila se karta više, a ukoliko ste vi jedni od onih koji na vreme nisu rezervisali svoje mesto na najluđoj žurci na Balkanu,mi vam donosimo ekskluzivne snimke koje možete pogledati u VIDEU ISPOD.

Foto: Grand,
Autor: I.Grk