Login/Registracija

Muzičar OSNIVA POLITIČKU PARTIJU- Adil prvi podržao! (FOTO)

Pevač Adil Maksutović na svom Instagram profilu, podelio je priču o kolegi muzičaru Stefanu Kamberoviću, koji je zbog nedostatka posla u muzici odlučio da osnuje svoju političku partiju.


U prijateljskom razgovoru Stefan je otkrio Adilu da je izrevoltiran činjenicom da je sprečen da obavlja svoj posao i prehrani porodicu, što ga je dovelo na ideju da stvori Romsku političku partiju- Ako se kandidujem na lokalnim izborima svi Romi iz Leskovca, Niša, Vranja, Bujanovca, Surdulice glasaće za mene! Pošteno brate radim za državnu platu, a pomognem narodu… Možda ću uspeti da im svima uvedem kanalizaciju, struju, vodu, asfalt, da ih sklonimo sa deponija i obezbedimo neki privremeni smeštaj– rekao je Kamberović Adilu.

Maksutović je ovu ideju podržao odmah i rekao da će se potruditi i da ga medijski eksponira, a zatim su se muzičari uputili u knjižaru kako bi se na vreme edukovali o potrebnim stvarima.

Međutim, Adil je imao i jednu duhovitu opasku a pro po kupovanja knjiga- Može sve to u vezi političke partije i bez knjiga!

……


Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac