Muzičar doživeo neprijatnost na nastupu: „Pijane žene su gore od muškaraca, drogirali su se na mojoj klavijaturi“ (VIDEO)

Grand magazin Misa Laguna

Klavijaturista i pevač Miša Laguna javnosti je postao poznat zahavljujući svojim energičnim nastupima i odličnom glasu. Poslednjih nekoliko godina je veoma interesantan publici a njegovi nastupi su i te kako posećeni. Nastupa širom Beograda u kafanama, a imali ste prtiliku da ga čuijete i na splavovima.

Miša Laguna 2018. godine objavio je svoju prvu pesmu pod nazivom „Istina je drugovi“ koja je postigla zapažen uspeh, a nakon nje su nastavile da se nižu ostale autorke numere. Zahvaljujući bogatom muzičkom iskustvu i radu sa ljudima pevač je tokom gostovanja u emisiji Grand magazin pričao o raznim iskustvima i neprijatni situacijama sa kojima se susretao.

Sećam se jedne neprijatne situacije koja se desila jako davno. Tada sam imao šesnaest, sedamnaest godina. Tu su bili i moji roditelji. U jednom trenutku došao je jedan čovek koji je malo popio i opsovao me je. Uzvratio sam mu psovku i to u mikrofon, tako da svi čuju. Zamalo je ispao problem. Razgovarao sam posle sa ocem koji mi je rekao da ukoliko želim da se bavim tim poslom, a da se ponašam na taj način da je bolje da to ne radim – prisetio se muzičar i dodao:

Razume sam ga tada i odlučio da nastavim sa muzikom. To ne znači da trpim svaku budalu, ali se kontrolišem. Ima i žena koje dođu pijane, one znaju da budu gore od muškaraca. Znaju da budu katastrofa, nekada prosto sa njima ne znaš ni kako da reaguješ.

Misa Laguna Grand magazin

Na pitanje voditeljki da li Miša Laguna zna da popije tokom nastupa, muzičar je odgovorio:

-Ranije sam znao da popijem, pogotovo u velikom društvu. Dešavalo se da piće uzme maha, ali nikada nisam bio alkoholičar. Godinama sam naučio meru koja mi prija – objasnio je Laguna.

Mnogi pevači otvoreno su pričali o tome da su im gosti neretko na nastupima umesto bakšiša nudili drogu, a muzičar je u „Grand magazinu“ priznao da je i sam imao sličnu situaciju.

Da dešavalo mi se. To se dešavalo još dok sam svirao na splavu „Laguna“po kome sam i dobio nadimak. Dešavalo se da gosti konzumiraju drogu na mojoj klavijaturi. Moja klavijatura je odgromna, oni onda dođu tu i izlome to na klavijaturi, pa kada dođem kući mama kaže: „Vidi pao ti je neki kreč, daj da ti obrišem to“ – ispričao je pevač, pa dodao:

Roditelji su uvek imali poverenja u mene, a nikada se nisam drogirao. Kad već nisam počeo do sada, neću nikada.

Ceo intervju možete poslušati u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Youtube/Printscreen/Grand magazin,
Autor: I.Grk