Login/Registracija

MUŠKARCIMA ĆE SRCE ISKOČITI: Tijana Em pozirala u KUPAĆEM, pa uradila nešto NEOČEKIVANO (FOTO)

Nakon napornog rada tokom praznika, pevačica Tijana Milentijević odlučila je da malo odmori i uživa u ekskluzivnom putovanju.

Iako tmurno i kišovito vreme negativno utiče na većinu ljudi, ne čudi nas što pevačica ne skida osmeh sa lica budući da se ludo zabavlja čak u Zanzibaru.

– Odmor može da počne- napisala je Tijana u opisu svoje objave.

Verujemo da ćete zanemeti od fotografija ove idile u kojoj Žena od Sultana sigurno uživa, a posebno od njenih vrelih poza u kupaćem kostimu.

„Počele su slike!“, „Au kako izgledaš Tijana“, „Kako si zgodna, bravo“ samo su neke od prvih reakcija na pevačicino izvajano telo.

Palme, plaža i dobra muzika samo su deo ovog raja na zemlji od kog ćete sigurno trljati oči, te ne sumnjamo da joj mnogi zavide na ovakvom odmoru.

Osim toga, Tijana Em je mnoge iznenadila kada je podelila fotografiju svoje nove tetovaže koju je uradila odmah po dolasku na ovu daleku destinaciju.


Podsetimo, pevačica je nedavno za naš portal istakla da je svojom karijerom izuzetno zadovoljna te da osim dobrih projekata na kojima vredno radi priželjkuje da se ludo zaljubi.

– Valjda će ove godine na red doći i da se zaljubim ponovo. Od pre par godina stvarno uvek za Novu godinu nosim crveni veš, mada se nekad desi i da slučajno imam. To je jedino nešto na šta baš obraćam pažnju- priznala je Tijana, te ostaje da vidimo da li će neko od narednih putovanja biti baš sa novim izabranikom.

POGLEDAJTE I

Tijana Em ODLEPILA za dečkom na bazenu, a zbog NEOČEKIVANOG PRIZORA umalo se nije srušila

Ženi od sultana SRCE OSTALO U AMERICI! Evo sa kim se pevačica SELI U OBEĆANU ZEMLJU (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović