Mural POZNATOG muzičara završio na zidu SOFRINOG studija: “Želim da zauvek bude pored nas“ (VIDEO)

Kao jedan od najboljih muzičara u našoj zemlji harmonikaš Aleksandar Sofronijević imao je priliku i čast da sarađuje sa najvećim muzičkim legendama naše zemlje.

Osim što ih je pratio na koncertima, bio deo njihovih privatnih proslava, Sofra je pojedine ugostio u svom studiju “AS studioton“ u Beogradu gde su imali prilike da zajedno stvaraju najlepše pesme. Jedan od njih bio je i sada već pokojni Novica Negovanović, koji je u Sofrinom životu ostavio neizbrisiv trag, i čiji je odlazak na onaj svet, muzičar teško prihvatio.

sof inov

Zato je Aleksandar odlučio da na simpatičan način oda počast preminulom kolegi, te je na zidu njegovog studija osvanuo Negovanovićev mural, kao podsetnik i zahvalnost za sve čemu ga je naučio.

Screenshot 20221021 131042 Instagram

Novica Negovanović ostavio je neizbrisiv trag u srpskoj muzici i drago mi je da sam bio njegov savremenik, drugar i prijatelj. Pamtimo ga po divnim i toplim rečima, po tome kako se sluša i svira srpska muzika, kako danas mi i radimo. Jako mi je drago što sam mogao da ga stavim na zid “AS studiotona“ da zauvek bude pored nas. On nas sada negde gleda i sluša i samo ću mu reći: “Hvala čika Novice, večna vam slava“ – poručio je Sofra u videu na svom Instagram profilu.

Ispod ove objave može se naći mnogo pozitivnih komentara, a najviše ukazivanje poštovanja Sofri zbog poteza koji je napravio.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac