Login/Registracija

„Moje vreme još nije došlo da odem sa ovoga sveta“ Tozovac se oglasio nakon što je hospitalizovan zbog korona virusa

Pevač narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) hospitalizovan je u KBC „Dragiša Mišović“ zbog korona virusa i upale pluća gde se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege.

Čuveni pevač se oglasio povodom ove situacije i ispričao kako se oseća.

– Tačno je da sam završio u bolnici zbog upale pluća i korone, ali mnogi se bore sa tim problemom. Nije više nikakva vest da neko ima koronu, već da je nema – rekao je Tozovac i dodao da je, uprkos ozbiljnosti situacije, optimista kada je reč o njegovom daljem toku lečenja.

– Moje stanje nije dobro, kako da bude? Doktori su mi rekli da je odmor najbitniji faktor u mom oporavku. Dali su mi i antibiotike i slušam ih sve što mi kažu – rekao je Tozovac i istakao da se nada da će skoro izaći iz bolnice.

– Ne da se nadam, već cupkam u mestu i čekam trenutak kada će mi lekari reći da mogu da idem. Optimista sam i verujem u Boga, nije moje vreme još došlo da odem sa ovog sveta – kazao je jedan od najpopularnijih pevača narodne muzike i dodao da ga je veoma potresla smrt kolege Đorđa Balašević koji je preminuo od korone.

– Mnogo mi ga je žao, ali kao da je Balašević povukao nogu…Nadam se da ću se što pre pobediti ovo zlo koje je napalo Srbiju, a ja ne pamtim nam se nešto slično desilo – poručio je pevač za Alo.

Foto: Printskrin: RTS Kolo - Zvanični kanal,
Autor: D. Bukovčić