Login/Registracija

„Moja tužna životna priča“ Zbog ovoga je Aleksandra Tadić zauvek obrisala Cipku (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Tadić se od prvog pojavljivanja u „Zvezdama Granda“ publici predstavila pod nadimkom Cipka i tako je nastupala do skoro.

Međutim, rešila je da zauvek sahrani Cipku i da se od sada u javnosti i na nastupima potpisuje punim imenom i prezimenom.

Pevačica je na svom TikToku objavila video, gde se vidi koliko voditelji greše dok izgovaraju njen nadimak, pa je uz video napisala:

-Odgledati do kraja moju tužnu životnu priču – poručila je ona, a onda je usledio video gde je dobila još nekoliko novih nadimaka.

-Aleksandra Tadić šta je ovo Čipka? Aleksandra Tadić Cucka, Cicka, Čipka – samo su još neki od nadimaka koje je pevačica dobila pogrešnim izgovaranjem njenog nadimka Cipka.

Aleksandra je pre nekoliko dana iskreno govorila za Grand i priznala zbog čega ne želi više u javnosti da se predstavlja nadimkom.

-Cipka je umrla, sad sam Aleksandra Tadić. Neki ne mogu da me nađu na Instagramu pa misle da sam ih blokirala, ali samo nisu bilI u toku da sam sad samo Aleksandra. Dosta je bilo nadimka Cipka jer ipak ja sada dolazim u neke malo ozbiljnije godine i nemam više volju da objašnjavam da li je Cipka ili Čipka – rekla je ona.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković