Login/Registracija

„Moja ćerka je zapravo moj proizvod“ Naslednica Vesne Vukelić Vendi izrasla u pravu lepoticu, a niže uspehe u jednoj oblasti (FOTO)

Vendi magazin

Pevačica Vesna Vukelić Vendi već dugi niz godina je u skladnom braku sa bivšim fudbalerom Branimirom Banjcem sa kojim ima ćerku Nikoletu.
Vendi porodicu nikada ne pokazuje u javnosti, te mnogi ne znaju kako izgleda Vesnina naslednica.

Nikoleta Banjac je veoma aktraktivna i liči na majku iz mlađih dana, o čemu govore fotografije sa njenog Instagram profila.


Vesnina ćerka je od malih nogu bila talentovana za tenis, te danas radi kao teniski sudija, a paralelno studira i Ekonomiju, na državnom fakultetu u Beogradu.
-Moja ćerka je zapravo moj proizvod. Da bih je zaštitila od svega, jer je ona jedna visokoumna devojčica, ja sam je sa tri i po godine dala da trenira tenis. Ona je sada teniski sudija i trenutno je na ekonomskom fakultetu, državnom – ispričala je Vesna jednom prilikom i dodala:

5850a914a0c145633f89201a15cbf17fe5cbde15


-Ona nije želela tu praznu afirmaciju jer to silovanje društvenih mreža, ja uvek mogu da je proguram da se bavi bilo kojim javnim poslom, ali to je za mene utopija! Na taj način se dete servira kao praseća glava – izjavila je Vendi.

BONUS VIDEO: Haris Džinović: „Ćerka me ne sluša

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić